MISSZIÓ
Isten szeretet

MENÜ

Imádkozzunk, hogy adjon erőt Urunk a mártír testvéreknek, hogy elviseljék a szenvedéseket és meg ne tagadják félelemből Őt. Emlékezzünk Péterre, amikor a főpap udvarában volt!  Mt 26,69-75

 http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/11/17/80-kivegzett-eszak-koreaban/

 

http://kozbenjaro.blog.hu

 

- Nigériában szörnyűségek történnek:

http://hirek.ma/hirek/keresztenyeket-olt-meg-egy-fegyveres-nigeriaban

http://kozbenjaro.blog.hu/2011/12/26/merenyletek_karacsonyra_veres_iszlam_robbantasok_nigeriaban

 http://keletport.hu/index.php/politika/114-irak/2262-ismert-iraki-nojogi-aktivistat-vegzett-ki-az-isis

http://www.atv.hu/kulfold/20140808-keresztenyuldozes-200-ezer-menekult-irakban-video

 

Keresztényüldözés Nigériában:

Brutális és kíméletlen vallásüldözés bizonyítékát tárta elénk Juan Carlos Martos atya Nigériából, ahol katolikusok százait égették el elevenen iszlámisták, akiket Európában bőkezű ellátásokkal és kék kártyával jutalmaznak. A "mértékadó" médiumok hallgatnak, a Facebook cenzúráz, sokkoló kép

"Ez egy brutális példa arra, hogy mire jutott Nigériában a muzulmánok és katolikusok küzdelme. A muzulmánok eltökéltek abban, hogy vallásukat egész Afrikára, valamint a Föld valamennyi földrészére, bármi áron is, de kiterjesztik.

És hol vannak a Nemzetközi Emberjogi Szervezetek? Keresztényeket égetnek meg elevenen Nigériában: rémes holokauszt a nemzetközi közömbösség orra előtt. Ahogy ezt a Clarettani Misszionárius (via del Sacro Cuore di Maria, Rome, Olaszország) nevében Juan Carlos Martos atya megítélte.

A facebookon közzétett képpel, mint dokumentummal az a szándékom, hogy felhívjam a világ figyelmét bizonyos szörnyű tettekre, melyeket vagy teljesen figyelmen kívül hagy, vagy csak lehető mértékben kisebbít a fősodrású média; egy hiteles népirtás, mely legalább annyira könyörtelen és embertelen, mely csakis a náci koncentrációs táborokban elkövetett tettekkel mérhető össze.

Legnagyobb meglepetésemre, a facebook megbírált engem a kép közlése miatt, amely Nigériában a keresztények által az utóbbi tíz évben elszenvedett holokauszt bizonyítéka. A facebook társadalmi hálózatának biztonsági politikája szerint ezt a fényképet pornográfnak, erőszakosnak, vagy nem helyénvalónak kell minősíteni és ezért egy hétre letiltották minden képközlési szándékomat. És kemény megszorítással fenyegettek meg, ha bármely dokumentumot is közölni szándékoznék, mely Nigériában az emberi jogok ennyire brutális sérelmét igazolja. A (spanyol) facebook vezetés ezen álláspontja a szólásszabadság elleni támadás egyben annyira szégyenletes az 500 áldozattal szemben (csupán ebben a borzalmas epizódban), akiket az iszlámista terror csupán azért mészárolt le, mert keresztények.

Úgy gondoltam, hogy az a társadalmi hálózat, mely az Egyesült Államokból származik, nem hajt a térdet a terror előtt. Különösen, hogy még gyógyítgatják azokat a sebeket, melyeket a 9/11 támadás okozott, mint mi is a saját 3/11-nk, a madridi vasútállomáson az iszlám terror tébolya és vad harag követelte valamennyi ártatlan áldozatét.

Ez még inkább elfogadhatatlannak látszik Spanyolországban, egy demokratikus államban, ahol a vélemény-, a szólás- és a vallásszabadságot az alkotmány biztosítja ( 16. és 20. cikkely), ha fennáll a szándék, hogy ezeket a jogokat korlátozzák, már önmagában az fenyegetés és kényszerítés, hogy gyengítsék a kifejezés szabadságát ’nem helyénvalónak’ minősítve egy képi dokumentumot (nem fotomontázst), ami minden nyersességében utal a brutális valóságra.

Ezzel szemben, a spanyol facebook adminisztrátorai jöjjenek el erre a nyilvános tiltakozásra azt támogatandó, hogy ilyen barbár tett soha se ismétlődhessen meg, és, hogy annak elkövetői bíróságra kerüljenek. Ez a polgárok joga és kötelessége: a társadalom szolgálata, úgy érzem, valamennyi, magát társadalminak meghatározó hálózat végső célja.

Sajnálatos módon, ha a gyilkosok folytathatják, az nagyrészt azért van, mert a független emberek előtt az igazság mindig rejtve marad, így nem lehetnek elővigyázatosak és megvetőek iránta: a fősodrású média bűnrészes hallgatása a nemzetközi politikai közösség ezen kimondhatatlan holokauszt iránti közömbösségéhez vezet. Pusztán már a nyugati világban gyökeredző gyávaság is az iszlám terrorhoz vezet. A buta „civilizációk szövetsége” elv következménye voltkorábbi miniszterelnökünkkel, Rodriguez Zapateroval megesett másik sajnálatos esemény.

El tudják képzelni az iszlám terrorista szervezet válaszát a keresztények által egy mecsetben elkövetett (elképzelhetetlen) mészárlás esetére? És mily mértékig tálalná és ítélné el a bűntényt és a bűnözőket a médiánk??

Ezért, ebből a szerény blogból kérem minden engem olvasó ember támogatását: kérem, terjessze ezt a fényképet és a hozzá fűzött megjegyzéseket minden médiában, mellyel rendelkezik. Ha csak megemlékezünk ezekről a mártírokról, tekintve, hogy szerencsétlenségünkre a facebook nem a kivégzettek oldalán áll azáltal, hogy meggátolja az ilyen tragikus események közzétételét."

 

http://www.csi-magyarorszag.hu/nigeria_keresztenyellenes_t.php

http://www.prochristie.hu/cikkek_nezet/afrika  

http://www.prochristie.hu/cikkek_nezet/%C3%A1zsia

 http://fenyesref.hu/2013/01/kereszteny-elevenen-elegetett-martirok-nigeriaban/

 

 

- 2008 óta felerősödött Indiában is a Krisztusban testvéreink elleni hadjárat. Már az állam is küld katonai erőket a békés testvérek ellen.

http://www.albaref.hu/videok/vegidok/Az_uldozott_egyhaz___India11

 

- Egy honlap (német) ahol az üldözések tekintetében, az aktuális állapot térképen is követhető:

http://www.opendoors-de.org/

 

http://kulfold.ma.hu/tart/cikk/b/0/86026/1/kulfold/Erosodik_a_keresztenyuldozes_a_vilagban

 

http://szegedma.hu/hir/szeged/2011/09/modernkori-keresztenyuldozes.html#more-150668

 

http://www.magyarkurir.hu/cimke/kereszt%C3%A9ny%C3%BCld%C3%B6z%C3%A9s

 

http://igen.hu/agytakaritas/1419-keresztenyuldozes-napjainkban-indonezia.html

 

http://magyartukor.com/blog/2012/01/03/misszionariusokat-oltek-a-menekulttaborban/

 

http://www.mindennapi.hu/cikk/vilaghir/kina-gyulekezeti-haz-falara-feszitettek-fel-a-hivoket/2012-02-01/3690

Itthon is sötétedik ebben az ügyben az alábbiakban erre utaló írásokat talnak a kedves Olvasók: 

http://www.talita.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1270:keresztenynek-lenni-lenni-egyre-nagyobb-gaz&catid=34:ittesmost&Itemid=58

.

.

Egy új jelentés szerint növekedett az európai keresztényellenesség 2012-ben

Közel 170, Európában megesett keresztényellenes incidenst sorol fel a bécsi keresztényellenes diszkriminációt és intoleranciát figyelő központ 2012-es jelentése, amely május 21-én jelent meg. A jelentés szerint jogalkotói szinten is problémásak a keresztények szólás- és gyülekezési szabadságát, lelkiismereti szabadságát, vállalkozási szabadságát és az otthontanítást korlátozó törvények.

Franciaországban 2012-ben több templomot felgyújtottak, megrongáltak, Épinais frissen felújított temploma 2012. február 4-ről 5-re virradó éjjel égett le teljesen. Németországban tizenévesek szisztematikusan törték be katolikus és protestáns templomok ablakait. Az Egyesült Királyságban a szekularista lobbi azért küzd, hogy ne állami pénzből tartsák fenn a kórházi lelkészségeket. A Rennes-i múzeum igazgatója Franciaországban megtagadta a katolikus iskolák diákjaitól a belépést, mondván, az csak az állami iskolák diákjainak jár.

Az abortusz végzését elutasító orvosokról készíttetett volna listát Maria Casado, a barcelonai egyetem bioetika professzora. Két, abortuszműtétban való részvételt elutasító nővért a kórház ezzel ellenkező döntésének  elfogadására kötelez a bíróság Skóciában. Ausztriában 80 abortuszpárti aktivista támadta meg az életpárti tüntetőket Salzburgban. Párizsban nem engedélyezték a 2003 óta szokásos Biblia Maratont, az evangéliumi protestánsok Szentírás-osztogató akcióját. Berlinben az önkormányzat megtiltotta egy zsebbibliákat osztogató szervezetnek, hogy az iskolában Bibliákat osztogasson.

Az Európai Emberi Jogi Bíróság (EJEB, Strasbourg) helyben hagyta a svéd bíróság azon döntését, ami alapján börtönbe kell vonulnia a homoszexualitást kritizáló szórólapokat osztogató négy embernek; az EJEB szerint a döntés nem sérti a szólásszabadságot. Egy svéd iskolában megbuktattak egy diákot, amiért abnormálisnak nevezte a homoszexualitást.

Ilyen és ezekhez hasonló eseteket sorol fel 2012-ből az európai keresztényellenes intoleranciát és diszkriminációt kutató bécsi OIDCE, aminek május 21-én jelent meg a 2012-ről szóló jelentése, közel 170 keresztényellenes incidensről beszámolva. A figyelőközpont először 2010 végén tett közzé egy riportot a témában a 2005-2010 közti időszakról, majd tavaly márciusban jelent meg a 2011-et vizsgáló jelentés, 160 esettel. 2012 januárjában pedig egy 67, kereszténységellenes gyűlöletbeszédről szóló esetet gyűjtöttek össze egy EU-s szervezet kérésére. 

A mostani jelentés második felében található az „esetgyűjtemény”, az első fele pedig az Európában tapasztalható, keresztényellenes jogalkotás elemzése. A központ jelentése nem teljeskörű, mivel a média híreire és egyéni bejelentésekre tud csak alapozni, a tudomásukra jutott eseteket azonban honlapján közzé teszi. Míg a templomok, temetők, abortuszellenes tüntetők elleni támadások egyes emberek, egyes csoportok által elkövetett cselekmények, addig ugyanis a keresztényellenes jogalkotás már veszélyesebb, rendszerszintű probléma.

Törvényi szintű diszkrimináció a keresztények ellen?

Gudrun Kugler nemzetközi jogász, háromgyermekes családanya, a jelentés szerkesztője és szerzője elemzésében ötféle keresztényellenes jogalkotást sorol fel (férjével, Martin Kuglerrel, a központ másik vezetőjével tavaly interjút is készítettünk).

Kugler elsőként a lelkiismereti szabadsághoz való jog korlátozását említi (amelyet érdemesebb lenne lelkiismereti meggyőződésből fakadó ellenzésnek fordítani), amely fontos például az orvosok és más kórházi dolgozók esetében, hiszen keresztényként nem végezhetnek abortuszműtétet, de ezt a jogukat sokszor kétségbe vonják; a gyógyszerészek esetében ez az abortuszhatású tabletták forgalmazása megtagadásának jogát jelenti. 

Amszterdam egyik negyedének önkormányzata például negyed évente felülvizsgálja, hogy a munkatársai hajlandóak-e összeadni azonos nemű párokat. Hollandiában a korai terhességmegszakítást nem utasíthatja el egy orvos. Írországban hat hónapi börtön jár annak az önkormányzati alkalmazottnak, aki elutasítja, hogy részt vegyen egy azonos nemű pár ünnepségén (Írország nem vezette be az egyneműek házasságát, de élettársi kapcsolatot köthetnek), és a gyógyszerészeknek is kötelező minden legális gyógyszert árulniuk. Az azonos nemű párok összeadását Spanyolországban sem utasíthatja el önkormányzati alkalmazott.

Gudrun Veronika Kugler 1976-ban született Ausztriában. Nemzetközi jogból doktorált, végzett gender tanulmányokat, valamint egy a család és házasság teológiájával kapcsolatos egyetemi képzést is. Férje Martin Kugler, három gyermeket nevelnek. Gudrun Kugler alapította az első katolikus online német nyelvű társkereső szolgáltatást a helyi püspökkel együtt. A Europe for Christ! kezdeményezés és a keresztényellenességet figyelő központ alapítója. 2010 áprilisa óta az EU Alapvető Jogok Ügynökségének (EU Fundamental Rights Agency) tanácsadó testületének tagja. 2005-ben az önkormányzati választásokon az Osztrák Néppárt bécsi listáján függetlenként reménytelen helyet kapott, a választóknak köszönhetően azonban közvetlenül a listavezető után, második helyre került. Pro-life aktivista, amiért gyakran keresztény fundamentalizmussal gyanúsítják.

Franciaországban az orvostanhallgatók arról számolnak be, hogy a gyakorlatban lehetetlen úgy lediplomázni, hogy ne vennének részt abortuszműtéten, holott nincs ilyen kötelezettségük a törvény szerint, a lelkiismereti szabadságon alapuló opció az abortuszhatású tabletták forgalmazására pedig nem létezik a gyógyszerészek számára. Litvániában nincs törvény szerint lehetséges a lelkiismereti szabadság érvényesítése a doktorok számára, egy tervezet bevezetné azt, de az egészségügyi minisztérium ellene van. Svédországban egyáltalá nem létezik a lelkiismereti szabadság érvényítése egészségügyi dolgozók számára. 

A második terület a szólásszabadság korlátozása az egyre szélesebb körű gyűlöletbeszéd-ellenes törvények segítségével; ez a homoszexualitás keresztény megítélésének szempontjából fontos. Franciaországban tulajdonképpen a homoszexualitás bármilyen kritizálása tilos, a keresztények például nem jelenthetik ki nyilvánosan, hogy szerintük a homoszexuális viselkedés bűn. Az Egyesült Államokbeli, eredetileg futballhuligánok ellen hozott 1986-os törvényt, amely a sértő kijelentéseket és viselkedést bünteti, mostanában előszeretettel alkalmazzák keresztény lelkipásztorok ellen. 2008-ban Anthony Rollins nevű prédikátort, 2010-ben Dale McAlpine-t tartóztatták le, amiért nyilvánosan kifejezték abbéli véleményüket, hogy a homoszexuális aktus bűn. Végül ejtették ellenük a vádat, másokat azonban elítéltek. 

A harmadik a szabad gyülekezés jogának megtagadása, amely leginkább az abortuszellenes tüntetések esetében fordul elő. Az abortuszklinikák előtt való tüntetés Ausztriában és Németországban is többfelé jogilag problémás lehet, Franciaországban pedig betiltották a kórházak előtt való demonstrációkat. Hollandiában nem kaphat állami támogatást, aki kritizál valamilyen törvényt, például az abortusz ellen van. 

A negyedik, keresztény szempontból problémás jogalkotási terület a „diszkriminatív egyenlőségi politika”, ami annyit tesz, hogy egy vállalkozó vagy egy egyház nem választhatja meg szabadon a munkatársait vagy azt, akinek dolgozik; például ha egy fotós elutasítja, hogy homoszexuálisok „esküvőjén” fotózzon, akkor megbüntetik. Pedig ezt a fajta „egyenlőségi politikát” az Európai Unióban is sokan erőltetik. Ilyen esetekre van is példa Nagy-Britanniában, köszönhetően a 2010-es Equality Actnak. Dániában az evangélikus államegyházat kötelezte a törvényhozás az azonos nemű párok összeadására. Spanyolországban 12 ezer euróra büntettek meg egy madridi éttermet, amiért nem volt hajlandó szolgáltatás nyújtani egy homoszexuális pár „esküvőjére”.  

Az ötödik témakör pedig az otthontanítás jogával foglalkozik. A homeschooling ugyanakkor sokkal elterjedtebb az Egyesült Államokban. Mindazonáltal a jelentés rámutat: Németországban például tiltott az otthontanítás. A Magyar Nemzet Hétvégi Magazinja húsvéti kiadásának nyilatkozó Gudrun Kugler ennek kapcsán említette meg Magyarországot is, mondván: elfogadja, hogy nálunk nincs igény ilyesmire, de a törvényi lehetőséget meg kellene teremteni rá.

Az emberi jogi bíróság megállapításai

Egy hatodik rész az Európai Emberi Jogi Bíróság (EJEB, Strasbourg) ítélkezési gyakorlatát mutatja be a Magyar Kurír által is megírt négy brit keresztény alkalmazott esetén keresztül. 61 éves, kopt keresztény Naida Eweida ügye 2006 szeptemberében kezdődött, amikor hazaküldték, mert látható módon viselte nyakában kis ezüstkeresztjét, a cég vezetése kérésének ellenére. A BA 2007 februárjában módosította az egyenruha viselésére vonatkozó szabályozást, ekkor a nőt adminisztratív munkakörbe vették vissza, addig azonban nem dolgozott.

A strasbourgi emberi jogi bíróság kimondta, hogy a BA szabályozása diszkriminatív volt, s az új szabályozás is mutatja, hogy annak nem volt központi jelentősége. A per tétje az volt, hogy viselhetnek-e az emberek a munkahelyükön vallási jelképeket. Ugyanakkor Naida mellett még másik három is Strasbourghoz fordult, hasonló okokból. Ők viszont elvesztették a pert.

A brit bíróság érvei közt volt, hogy a keresztviselés nem kötelező a keresztényeknek, és a házasság férfi-női mivolta sem kötelező a kereszténység szerint. Strasbourg kimondta, hogy a keresztviselés a vallásszabadsághoz tartozik, és a házasságról alkotott hitek a perhez folyamodók személyes meggyőződései, így védendők. Strasbourg azt is kimondta, hogy nem kielégítő a brit bíróság azon érvelése, miszerint mindenki szabadon felmondhat és munkahelyet válthat, és ez elégségesen biztosítja a vallásszabadságot

A bécsi intézet vezetői leszögezték: nem akarnak senkit megbüntetni, perbe fogni a keresztrények, kereszténység bírálatáért, de szeretnék, ha ez a jog a keresztényeket és mindenki mást is megilletne például a homoszexualitás és az abortusz irányában. A  szólásszabadság az alapvető emberi jog, nem pedig a „hallástól való szabadság”, vagy valamiféle „jog ahhoz, hogy ne bántsanak meg minket”. A tolerancia nem azt jelenti, hogy egyet kell értenünk, csak azt, hogy tisztelni kell a másik véleményét.  Az intolerancia ellen nem törvényekkel kell küzdeni, de a keresztényeket diszkrimináló törvényeket el kell törölni.

Tavaly a Magyar Kurír megkeresett három magyar jogvédő szervezetet, a Társaság a Szabadságjogokért Egyesületet (TASZ), a Magyar Helsinki Bizottságot és az Amnesty International magyar tagozatát. A második kettő nem kommentálta érdemben a jelentést, és válaszában a TASZ is, miután általánosságban elítélte a keresztényellenességet, inkább a tavalyi jelentés terminológiáját kritizálta.

Kapcsolódó cikkek:
Vandalizmus, gyűlöletbeszéd: keresztényellenesség Európában 2011-ben
Martin Kugler: aggasztó tendencia a lelkiismereti szabadság korlátozása 
Nem érdekli a magyar jogvédőket az európai keresztényellenességról szóló jelentés

Szilvay Gergely/Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

© Híreink „Magyar Kurír” forrásmegjelöléssel szabadon felhasználhatók.
 

Jézus neve a támadások középpontjában

 

Mai társadalmunkban egyetlen szó sem képes olyan dühöt kiváltani, mint Jézus neve. Az Egyesült Államokban tilos az érettségi és egyéb iskolai ceremóniákon kimondani, a hadsereg káplánjai nem használhatják imáik során, az iskolák vezetősége pedig mindent megtesz, hogy a keresztény megnyilvánulások írmagját is kiirtsa intézményeikből.

Egy észak-karolinai iskola hatéves tanulóját például arra szólították fel, hogy törölje az Isten szót a nagyapja tiszteletére írt verséből. A „politikai korrektség” nevében az emberek vallásszabadságát korlátozzák. Ugyanakkor ma már inkább beszélhetünk „vallásmentesítésről” mint vallásszabadságról, ezen belül is a kereszténység elleni egyre nyilvánvalóbb harcról.

A harc az osztálytermekben, a bíróságokon és a templomokban egyaránt folyik.

Néhány példa:

 • A már említett hatéves Észak Karolinából, akinek vietnámi veterán nagyapja tiszteletére írt verséből kellett azIsten szót törölni.
 • Ohio állam parlamentje megtiltotta a keresztény lelkipásztoroknak, hogy Jézus nevét használják, amikor az ülés megkezdése előtt imádkoznak.
 • Jézus nevének használatát Észak-Karolina parlamentjében is betiltották.
 • Tavaly az észak-karolinai Forsyth megye fellebbviteli bírósága úgy döntött, hogy a bizottsági ülések előtt Jézus nevében mondott imák alkotmányellenesek.
 • Az év elején a Florida Atlantic Egyetem diákját kiküldték az előadásról, mert nem volt hajlandó rátaposni Jézus nevére az előadás részét képező gyakorlat során.
 • New Jersey-ben egy tanárt azért bocsátottak el, mert Bibliát ajándékozott egy diáknak.
 • Illinois államban egy utcai prédikátort azzal a váddal akartak letartóztatni, hogy „megijeszti az embereket” az evangéliummal.
 • Egy középiskolai futócsapatot diszkvalifikáltak, mert a csapat egyik tagja kézjelekkel mondott köszönetet Istennek a célba éréskor.
 • Charlotte-Mecklenburg rendőrkapitányságának önkéntes káplánjai nem használhatják Jézus nevét nyilvános imáikban. Számos más helyen történt hasonló intézkedés.

 

Egy 140 oldalas jelentés is készült „Ellenséges érzelmek a vallással szemben az Egyesült Államokban” címmel, ami a következő példákat tartalmazza:

 • A szövetségi bíróság börtönbüntetést helyezett kilátásba az iskolai záróünnepségen búcsúbeszédet mondani készülő diákkal szemben, amennyiben nem törli ki a Jézusra tett valamennyi utalást beszédéből.
 • A városi hatóság munkatársai megtiltották egy nyugdíjas közösségi központ nyugdíjasainak, hogy imádkozzanak az ételért, vallásos műsorokat vagy keresztény énekeket hallgassanak.
 • Az Amerikai Igazságügyi Minisztérium a Legfelsőbb Bíróság előtt érvelt azért, hogy a minisztérium megmondhassa a gyülekezeteknek és zsinagógáknak, hogy mely pásztorokat vagy rabbikat alkalmazhatják vagy bocsáthatják el.
 • Az Amerikai Védelmi Minisztérium megtiltotta Isten nevének említését a veteránok temetésén, amin a hozzátartozók kifejezett kérése sem változtathat.
 • Egy szövetségi bíróság ítélete szerint a képviselőházban Allahhoz lehet imádkozni Jézushoz viszont nem.
 • A Fort Leavenworth-i katonai bázison felállított katonai forgatókönyv a keresztényeket és evangéliumi csoportokat potenciális terroristaként azonosítja.
 • Az Amerikai Védelmi Minisztérium 2009-ben kiadott memoranduma az evangéliumi keresztény és az abortuszt ellenző (pro-life) csoportokat nemzetbiztonsági kockázatként jelöli meg.

 

 

Kezd összeállni a kép?

A Jézus elleni háború egyre szembetűnőbb formában folyik.

A jelen eseményeit szorosan figyelemmel kísérő keresztények számára nem kérdés, hogy mi történik, hiszen az ember hatezer éves történelmének középpontjában mindig is a jó és a rossz, Isten és az ellene fellázadt fényvivő angyal, Lucifer közötti harc állt.

Bár a támadásokat időnként megpróbálják a vallásosság, mint olyan ellen, a modern, materialista gondolkodású emberek ösztönös lázadásaként, illetve az értelemnek a vallásos „hiedelmek” feletti győzelmeként feltüntetni, tudjuk, hogy nem erről van szó. A keresztény hit szisztematikus, tudatos elpusztítása folyik és hatására a világ egyre drasztikusabb mértékben polarizálódik. A média, a szórakoztatóipar és az oktatási rendszer segítségével folytatott negatív propaganda  eredményeként tömegek veszítik el hitüket, ugyanakkor azok, akik felismerik a harc mibenlétét, fokozatosan ráébrednek milyen felelősség nyugszik miden egyes keresztény vállán és egyre bátrabban emelik fel hangjukat.

A hatalmi elit a materialista életfelfogást és az ökumenizmust támogatja a tömegek felé, ugyanakkor a beavatottak a Luciferiánus hit elkötelezett követői.

C. S. Lewis a következőképpen foglalta össze az alapfelállást:

„Az ördögök felől emberi fajtánk két ellenkező, de egyaránt súlyos tévedésbe eshetik. Az egyik az, ha nem hisszük létezésüket. A másik az, ha nem csak hisszük, de túlzott és egészségtelen érdeklődést tanúsítunk irántuk. Nekik maguknak mind a két tévedés egyformán tetszik, és egyforma örömmel üdvözlik a materialistát és a varázslót is.”

A támadás középpontjában tehát nem a vallás, hanem kizárólag Isten Fia, a megváltó Jézus áll, hiszen a cél egy olyan földi hatalom létrehozása, ahol mindenki Lucifert imádja, akinek egyetlen vágya, hogy Isten helyére léphessen.

„Imádják őt a földnek minden lakosai, akiknek neve nincs beírva az életnek könyvébe, amely a Bárányé, a ki megöletett, e világ alapítása óta. … És elhiteti a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, … és azt műveli, hogy mindazok, akik nem imádják a fenevad képét, megölessenek.” (Jelenések 13:8, 14, 15)

Ennek a háborúnak a kimenetele már több mint 2000 évvel ezelőtt eldőlt a Golgotán, azonban még sok fontos, az emberek lelkéért vívandó csata vár ránk.

 Eredeti amerikai forrás : .http://endoftheamericandream.com/archives/the-name-of-jesus-has-become-a-dirty-word-in-politically-correct-america

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

..

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Asztali nézet