MISSZIÓ
Isten szeretet

MENÜ

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
 • 2017-04-22 04:00:28
  Atkuldenem a tortenteket..a tortenetemet...kerlek tard a gyulekezet ele ahol szolgaltok... forditsd le Radunak es a gyulekezetnek...es kerlek imadsagban hordozzatok...

  2-3 heten belul szülni fogok...az Ur legyen velem es az Ő akarata kiserjen a szüles alatt is. A tortenet vegen megirtam a tovabbi imakeresemet.

  Aldjon az Ur benneteket.

  Draga testvereim az Urban

  Jezus Krisztus neveben kerlek titeket hogy hordozzatok engem e sferjemet imadsagban.

  Monika vagyok es ferjem Jozsef

  Leirom a tortenetunket:

  2010 julius 24-èn meghàzasodtam..a fèrjemet elötte 5 honappal ismertem meg .Viszonylag hamar teherbe estem töle. (1 honapra rà megismerkedesünk utàn) Elötte 2 honappal èrt vèget egy brutalitàsba torkollot kapcsolatom ami rèszemről màr nem kapcsolat volt a vègen hanem rabsàg ...bàntalmazva fenyegetve ès fogva tartva voltam.Mindennek a vège birosagi ügy lett majd a fiunak börtön. Amikor hirtelen megismertem a ferjemet olyan bèkessègre es biztonsagra leltem nàla amire akkor èpp szüksègem volt. Szàmomra is meglepö volt hogy teherbe estem, mert hosszu èvekig beteg volt a mèhem ès orvosi vèlemeny szerint gyermekem is kis esèllyel lehetettvolna .Mivel mègis teherbe estem igy ugy dontottem..ha egyedül is- de felnevelem és vállalom a picit. De emellett a fiu is, akitöl teherbe estem szintén vállalta a babát ,majd raá5 hónapra összeházasodott velem. Fejest ugrottunk a nagybetüs életbe. Ugytartottuk helyesnek,ez a rendje modja a dolgoknak.

  Megismerkedesunk elott az egesz eletem fajdalom es szenvedések sorozata volt. Kiskoruntol fogva sok nehézségen mentunk át a családdal(apukám bantotta anyukámat- mi ezt végignéztuk..aztán elváltak..én drogozni kezdtem,majd drogot árulni az iskola elvégzese után,emellett bulizni és szerelemröl szerelemre jártam .Mind ezek mellett veszélyes spirituális dolgokba (rossz szellemü dolgokba )is belemerültem egy barátom elvesztése miatt..vagyis szellemidezesbe kezdtem amit nem szabadott volna) Mikor kikerultem az iskolabol az Életbe sorozatosan jöttek az életembe azok a dolgok melyeknek rabjáva váltam ás pusztitottak engem.(kerestem a boldogsagom forrását ,de semmiben nem találtam)De mindennek VÉGE

  Hogy mi vetett véget az önpusztito ,szenvedésekkel teli életemnek?

  Férjemmel valo hazasságunk nem volt zökkenömentes..mivel elég hirtelen estem teherbe és házasodtunk meg, ugy a csaladja sokat bántott minket..föleg engem.Tul gyors volt nekik a megismerkedesunk es nem tudtak engem elfogadni vegkepp az apukaja. Én ezt képtelen voltam akkoriban szeretetben kezelni..Az akkor meg lobbanekony rego termeszetembol es traumatikus elmenyeimbol fakadoan a megalaztatasokat nem tudtam elviselni.Mindezek után mindnekitöl eltitkolva- belekezdtem egy erotikus munkába, hogy anyagi gondjaimat (tartozások) helyreállitsam ..de mind ez nem volt elég, mert mikor az anyagi nehézségeim megoldodtak- feldobott az anyagi böség érzése és a pénz elvitte az eszemet..Megplasztikáztattam a melleimet és egyéb testrészeimet, mert nem voltam megelégedve magammal. S mivel volt pénzem, igy ezt is megengedtem magamnak a folyamatos pénzszorás mellett(csavarogtunk..buliztunk..össze -vissza költöttuk a pénzt.) De a hatterben rothadt a házasságunk és egymásra igazán soha nem figyeltunk ..aztán egy szép napon ujra teherbe estem es mivel nagyon nem volt rendben az érzelmi kapcsolatunk a házassagunkban, a babát elvetettük. Nehezen tettem meg, söt nem is akartam, de nem volt ki támogasson..(ez mára tudom nem szabadott volna kifogásnak lennie)igy gyengeségemben kés alá feküdtem. (Aztán késobb,mikor megtértem-ezt is iszonyuan megbántam..hiszem egy életet oltottam ki -egy embert öltem meg)Ott kezdett igazán darabokra hullani az életem és a házasságunk.

  Elhanyagoltuk egymást és én uj szerelmekbe menekültem .Elkezdtem csalni a férjemet ,ugy gondoltam hogy nekem ez jàr... Már a 2 .ferfinél tartottam, amikor betoppant egy kiskori fiubaratom az életembe és sajnos belemerültem vele egy 2.5 eves viszonyba a férjem mellett. Megszültem töle az 1. Gyermekemet és most hordom a szivem alatt töle a 2.at.

  Màra- 2017 aprilis..teljesen helyreállt a személyes életem..

  Hogy mi az ami teljes valtozast hozott szamomra?
  Egyetlen személy- aki képes bárki életet jora forditani..

  AZ EGYETLEN SZEMÉLY -AKI EMBERI ÉLETET TELJESEN KÉPES MEGVALTOZTATNI. -- -JÉZUS KRISZTUS- AZ EGYETLEN IGAZ ISTEN.

  2014 végen szolitott meg engem..a hazassagtoresemben..de akkor meg ellene mentem igy masodjara a repulon szolt hozzam egy majdnem repulos tragedia pillanataiban.

  Akkor én (Öáltala)neki tett igeretem es a megèlt trauma hatàsa àltal elkezdtem változni..elkezdtem olvasni a Bibliát.Jézus Krisztus által letettem a cigarettát ,a drogot és az alkoholt..egy valamit megsem hagytam el Jézus Krisztusért. A szeretömet..

  Pedig Isten megmutatta a Bibliábol, hogy amit eddigi éveim alatt tettem,s ezzel a kiskori baratommal is tettem- az bün vagyis

  - ez utobbi a házasságtörés büne.

  De én makacsul ragaszkodtam ehhez a kiskori barátomhoz..mára már tudom hogy ezt is a sátán tette velem-a szerelem vakságával kötött hozzá egy olyan valakihez aki nem hozzám tartozik Isten szerint- és ezt az az érzelmeimen keresztül tette meg.Sajnos az ember az érzelmein keresztül nagyon megtéveszthetö.

  Ahogy teltek a hónapok a Biblia által ami Isten szava -megláttam az egyetlen igazságot :hogy a világban 2 erö mükodik :

  -a sátáni erö ,itt a földön- ami a halálba es romlasba viszi az embert

  -és az Isteni erö: ami a gyözelem es az Ut. Istenben mindig hittem hogy létezik, de azt nem tudtam hogy Jézus Krisztus a Biblia középpontja..Ö maga az Isten -a Biblia lényege -egyedül Ö az Ut az Igazsag És az Elet ..és csak Öra kell figyelni .neki engedelmeskedni és öt kell megismerni es követni egész életünkön át.

  Minderre az egyetlen igazságra : Most 2016 szeptemberében jutottam el..miután a 3.babámmal teherbe estem. Mondhatnam hogy bárcsak elöbb jutottam volna el ide, de valamiért igy kellett lennie..mindennek rendelt ideje van a földön)

  Isten vezetett el a teljes igazságra, de egyetlen dolog választott el Az igazsag megismerése mellett Jezustol ..az hogy a szivem nem volt elégge nyitva az igazságra igy nem tudtam Jezusnak teljesen átadni magamat .

  Hallottam és olvastam mi a helyes és mi a jo Isten elött de a szivemben nem vált élövé.2016 szeptember 10en ez mégis megtörtent és megkeresztelkedtem ,s áTadtam életemet Jézus Krisztusnak . Szivböl megbántam büneimet..elsö sorban azt, hogy Istentöl elfordulva,távol éltem és azt hogy magamat mennyi mindennel bemocskoltam és a férjemet annyit bantottam elhanyagoltam es megaláztam.

  Azota tiszta életet élek..a kiskori barátommal elengedtük egymást ..persze anyagailag segit és támogat ,de uj életet kezdett ö is. Ö meg nem tért meg Jezus Krisztushoz. de már ö is közel került eléggé hozzá és belátta, hogy milyen rossz dolgot tett ö is.Bünt követett el azzal hogy belepett a hazassagunkba.Öerte is folyamatosan imádkozom es masok is ,ahogy sokakert- hogy eljussanak a Jézus Krisutussal valo életre.

  Jelenleg Gyermekeimmel egyedül élek , de mind ez alatt az idö alatt egyre jobban megismerem naprol -napra Jézus Krisztust és Ö megmutatta nekem.mit kell tennem.

  Most Karacsonykor szamomra megdobbento modon 1 pillanat hatasa altal Visszaadta a vágyat és a szerelmet a férjem iránt ..söt olyan mely tiszta erzeseket adott belèm iranta melyet soha nem ereztem.elotte.Utanna tutam.meg hogy a ferjemnek van valakije es nagyon osszeomlottam..sulyos lelkiismeretfurdalasom lett attol hogy visszaemlekezve miket követtem el a hazassàgomban.Iszonyuan fa.Szivemböl megbocsajtast kertem Jezustol es akkor kialtottam hozzà elöször igazàn:Uram Jezus szüksegem van ràd! Teljesen magamra maradtam a gyerekekel a fajdalmaimmal.Naprol napra imadkoztam es ahogy teltek a hetek... Jezus megmutatta ,hogy nekem a férjem a jövöm.

  Ezzel a 2 igèvel jelentette nekem ki:

  Így szól az én Uram, az ÚR: Majd én magam török le a magas cédrus hegyéről egy ágat, és elplántálom; tetejéről letépek egy gyenge hajtást, és elültetem egy magasba emelkedő hegyen. Izráel magas hegyén ültetem el, hogy ágat növeljen, és gyümölcsöt hozzon. Pompás cédrus lesz majd, amelyen lakik mindenféle madár, mindenféle szárnyas lakik lombja árnyékában. Akkor majd megtudja a mező minden fája, hogy én, az ÚR, teszem alacsonnyá a magas fát, és magassá az alacsony fát. Én szárítom ki a zöldellő fát, és én teszem virulóvá a kiszáradt fát. Amit én, az ÚR, megmondok, azt meg is teszem!” (Ezèkiel konyve 17. 22-24)


  1Az ÚR megragadott engem; elvitt engem az ÚR lélek által, és letett egy völgyben. Tele volt az csontokkal. 2Végigvezetett köztük körös-körül, és láttam, hogy nagyon sok csont volt a völgyben, és már nagyon szárazak voltak.3Megkérdezte tőlem: Emberfia! Életre kelnek-e még ezek a csontok? Én így feleltem: Ó, Uram, URam, te tudod! 4Akkor ezt mondta nekem: Prófétálj e csontokról! Mondd nekik: Ti száraz csontok, halljátok az ÚR igéjét! 5Így szól az én Uram, az ÚR ezekhez a csontokhoz: Én lelket adok belétek, és életre fogtok kelni. 6Inakat adok rátok, húst rakok rátok, és beborítlak benneteket bőrrel, azután lelket adok belétek, hogy életre keljetek. Akkor megtudjátok, hogy én vagyok az ÚR. 7Én tehát prófétáltam, ahogyan megparancsolta nekem. Amint prófétálni kezdtem, hirtelen dörgő hang támadt, a csontok pedig egymáshoz illeszkedtek. 8Láttam, hogy inak kerültek rájuk, majd hús növekedett, és végül bőr borította be őket, de lélek még nem volt bennük.9Akkor ezt mondta nekem: Prófétálj a léleknek, prófétálj, emberfia, és mondd a léleknek: Így szól az én Uram, az ÚR: A négy égtáj felől jöjj elő, lélek, és lehelj ezekbe a megöltekbe, hogy életre keljenek!10Én tehát prófétáltam, ahogyan megparancsolta nekem. Akkor lélek szállt beléjük, életre keltek, és talpra álltak: igen-igen nagy sereg volt. 11Akkor ezt mondta nekem: Emberfia! Ez a sok csont Izráel egész háza, amely most ezt mondja: Elszáradtak a csontjaink, és elveszett a reménységünk, végünk van.12Azért prófétálj, és ezt mondd nekik: Így szól az én Uram, az ÚR: Én felnyitom sírjaitokat, és kihozlak sírjaitokból, én népem, és beviszlek benneteket Izráel földjére. 13Akkor megtudjátok, hogy én vagyok az ÚR, amikor felnyitom sírjaitokat, és kihozlak sírjaitokból, én népem! 14Lelkemet adom belétek, életre keltek, és letelepítelek benneteket a saját földeteken. Akkor megtudjátok, hogy én, az ÚR, meg is teszem, amit megmondtam - így szól az ÚR.(Ezèkiel 37. 1-14)
  De ahhoz ,hogy Jézus hangját meghalljam és idáig eljussak (Isten kegyelmére volt szükségem) és valoban minden bünt el kellett hagyjak az életembol.Tisztává kellett váljak. De mindez és semmi más sem.. Jézus Krisztus nelkül nem sikerult volna.

  Dicsöseg Istennek Mindenért!

  Mikor a levelemet olvassa én 2-3-4 hetel vagyok szules elott..varom a 3. Babámat aki kislany ...

  Jézus Krisztus idestova 9 honapja megbocsájtotta minden bünömet és uj életet adott nekem. Még egyedül élek es ha innen a korhazbol hazamegyek -is egy ideig egyedül leszek a gyermekeimmel ,de Jézus Krisztus eröt ad nekem mindenhez és Ö megigérte nekem, hogy a házasságomat helyreállitja és a férjem visszajön majd hozzánk. A férjem az utobbi idoben rengteget változott és sokat jön hozzánk ,sokat hiv nagyon szereti a gyerekeket. De mivel ö most màs utat jàr igy a talalkozasok suruseget leszukotettuk hogy mindannyian rendszerben es bekessegben eljunk.En elengezem a ferjemet hogy tapasztalja meg azt az utat amit valasztott..az Ur is ilyen..nem eroszakos..hanem elenged es megadja nekunk embereknek a szabad valasztast a szabadakaratot. Szabadon enged....es var hogy mi visszatalaljunk magunktol Öhozza. Hiszem hogy a ferjem is vissza fog talalni hozzank es minden màs lesz vagyis jobb mint valaha volt.De ezt is Isten fogja ujjà es jobbà tenni.

  Az Ur Jézus Krisztus munkaja dicsösége látszik örajta is.

  Az életem ès jellemem megváltozàsa Jezus Krisztus(a kereszt) nélkül nem sikerult volna. Ahogyan ez a darabokra hullott- szétzilált házasságom helyreállása: a sebek begyogyulása..a megbocsájtás és ujraépülése a házassagunknak es a koztunk.levo bizalmas kapcsolatnak..sem sikerulne Jézus Krisztus nélkül . De Ö helyreállitja...hiszen ez az Ö akarata .Addig is élek Jézus Krisztusnak(Istennek tetszö ) modon es türelmesen várok Jézusban bizva- minden nap Örea támaszkodva.Segitem az embereket és nevelem a gyermekeimet. Olyan békességet adott nekem, amit szavakkal nem.lehet leirni..mindig erre vágytam.Ö Önnek is meg akarja adni ezt!

  Hálas vagyok Istennek hogy észhez téritett..megérintett engem ,megbocsájtotta büneimet..megtisztitott es uj (örök)életet adott..mellé igéreteket melyeket be is tart.

  Egyedél Jezus Krisztus a Kiut a megoldás az ember számára!

  Ö meghalt értünk a kereszten és megadta az uj élet lehetöségét..a lehetöséget ,hogy mindentöl szabadon ,tiszta és uj ,békés, boldog életet élhessünk es ami a legfontosabb: hogy ujra kapcsolatban lehetünk mi emberek az Istennel az Atyával.Nehézségek mindig lesznek-de ha maga az Élö Isten van velünk..mindenen tuljutunk.

  És megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz titeket. (János evangéliuma: 8:32.)

  --Most mèg a ferjem egy Barbi nevezetu fiatal lannyal van hazassagtoresben...

  Sajat bevallasa szerint 2 tuz kozott ide is huz oda is huz..csak belem nem szerelmes.Elvalni nem tud ..nem is akar...a lany mar piszkalja erte hogy valjon el tolem de a ferjem azt mondta nem tudja miert de valamiert nem tudja.megtenni hogy elvalik tolem.(ezert is imadkoztam..:)Az Ur munkalkodik.

  Szeretnem ha bejonne velem szulesre..ezt a szivem vagyat elmondtam az Atyanak es kertem tole adja meg nekem..hisz fontos pillanat egy szuletes.

  De az Urra biztam..ha az szolgalja a hazassagunk javat es helyreallasat akkor az Ur eleri nala hogy bejojjon...ha az szolgalja hogy nem jon be...akkor azt is elfogadom.

  De egyetlen ami a ferjemet visszatartja az a jelenlegi lany miatt valo viszony.(erzesei)

  Kerlek titeket imadkozzatok ertunk.

  Az Ur vessen veget ennek a hazassagtoro viszonynak kozzuk ahogy az enyemnek is veget vetett.
  Vegye el az Ur a ferjem szivebol ezt a lanyt Barbit ahogy velem is megtette...a nem hozza tartozo asszonytol szabaditsa meg ..

  Es a lany szivebol is a ferjemet vegye el...es adjon a lanynak egy egyedulallo kereszteny fiut.

  A ferjembe az Ur helyezze vissza az erzeseket irantam.mèg melyebben tisztabban..

  Es a megteresukert.

  Koszonom nektek testvereim.

  Udvozlom a gyulekezetet Szentendrerol ha alkalom.lesz kerlek tèged tàrtd a tobbiek fele ès imadkozzatok ertunk.

  Az itt olvasokat is err kerem.Aldjon az Ur Minden testveremet.
  .
  Nagyon koszonom nektek.

  Monika
 • RÉKA
  2014-11-30 08:51:37
  )))) RÉKA
 • réka
  2014-11-30 08:51:26
  Jó a honlap.réka
 • 2014-10-26 14:09:11
  "Jézus Krisztus az életét adta érted. Te akarsz adni valamit hálából neki?" Én biztos nem kértem. Ráadásul nem is biztos, hogy Jézus élete nem csak egy legenda.
 • Garai András
  2012-09-30 19:41:31
  Kedves Takács Ferenc testvérem az Úrban! Életedre és missziói szolgálatodra az ÚR Isten gazdag áldását kívánom, testvéri szeretettel: Garai András http://www.garainyh.hu
 • Lois
  2012-07-25 19:07:58
  Kedves Takács Testvér ! Elnézésedet kérem de most láttam hogy majd egy éve voltál a lapomon! http://testverek.gportal.hu Szeretném ha írnál Testvéri szeretettel Lois
 • Szálka
  2012-02-09 13:18:09
  Áldás, Békesség! A honlap üzenetében nagyszerű,kivitelében egyszerű, ezért könnyen kezelhető és áttekinthető. A Hit, a szeretet üzenetének tolmácsolása nem kíván az egyszerűségnél többet. A lényeg, hogy utat találjon olvasóihoz az Örömhír!
 • B. Juhász Levente
  2011-12-15 00:49:01
  Ma találkoztam Istennek angyalával. Tőle tudtam meg e portál címét, és találtam meg a megrendítő történetet - http://www.parokia.hu/data/attachments/2009/06/02/Brtnben_trtnt_1..rtf - elolvashattam. 2011. dec. 15. B. Juhász Levente
 • Nagy László
  2011-11-24 04:49:40
  A munkabeosztásom miatt több Istentiszteletről voltam kénytelen távolmaradni. Az internetre pedig nem teszik fel a kelenföldiek, nem tudom mi lehet az oka. Segítségeddel(weboldalad) viszont nagyon szinvonalas igehirdetéseket sikerült meghallgatnom a fasori Gyülekezet Istentiszteleteiből. Köszönöm neked a lehetőséget, áldás-békesség.
 • Nagy László
  2011-11-03 15:43:37
  Isten adjon továbbra is ilyen nagy hitet, mérhetetlen erőt és a missziói munkádhoz sok-sok áldást Neked.
 • Ziegler Márton
  2011-10-29 23:10:15
  Áldott szolgálatot testvérek! Mindenek biztatására küldöm egy versemet, amely a 42.zsoltár szívemen átszűrt parafrázisa: Zsoltárvers {42} Íme Kóráh fiai, így énekeljetek! Én lelkem, mint szarvas, hűs patakra vágyik. Ó Isten, mikor üdítesz engem látásoddal? Megszomorodott lelkem, mert nem adhatok választ a kérkedőknek Örömmel jöttem házadba, ujjongó sokadalmat vezettem hozzád! De most elcsüggedtem, és nem érzem szabadításod örömét. Szomorúan emlékszem a szabadság földjére. Mélység örvénye húz, áradó hullámok eltemetnek. Áldott volt lelkem és énekeltem. Éneked hallgattam, hozzád imádkoztam. Istene voltál boldog gyermekednek. Gyászt viselek érted, mert nem szólsz hozzám. Pirulok a gúnyolók előtt, bujdosva járok. Üres ház a lelkem, nem tudok számot adni rólad! De mégse csüggedek, mert szabadítóm vagy! Benned bízom majd, és hálát adok néked.
 • Holló Miklósné Piroska
  2011-10-23 08:39:23
  Kedves Feri! Nagyon jó a honlapod! Isten adja, hogy mindenki megtérésre, újjászületésre jusson, aki olvassa! Szeretettel: Piroska
 • mt
  2011-10-07 07:16:03
  Kedves Missziós! Nagyon jó a honlap- katolikusként is örömmel olvastam az a hitet erősítő, nagyobb figyelemre buzdító történeteket. Szerintem minden hívőnek- és a nem hívőknek is- szüksége van az élő hitről szóló mai tanúságtételekre-a kegyelem idejének ilyen, akár közvetett megélésére.Persze hiányérzeteim is vannak...leginkább is a napi lelki táplálék (lehet,csak elkerülte a figyelmem?) Hála és köszönet legyen a munkádért:)
 • alex:)
  2011-10-06 07:11:23
  Krisztus központú! Az Urunk ott van ahol Néki lennie kell-KÖZÉPPONTBAN- Gyorsan áttekinthető,és tele élő hitű lelkészekkel akiket az Úr lelke vezet.Kedves Feri,gyermekeknek mit ajánlanál? :) Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa. Bizony, mondom néktek: aki nem úgy fogadja az Isten országát, mint egy kisgyermek, semmiképpen sem megy be abba. ." ´ Ekkor átölelte és kezét rájuk téve megáldotta őket. " (Mt 18,1-10)
 • Béni Gergely
  2011-09-13 05:01:20
  Szép és hasznos munka! Mi lehet ennél jobb? :) Isten áldjon
 • Tóth József
  2011-09-10 13:41:20
  Az oldal kegyelemteljes,de sajnos nem minden nyílik meg,például a hasznos internet címek közül csak a legfölsőt lehet megnyitni.
 • Czentnár Simon
  2011-09-07 06:45:54
  Kedves Ferenc! Nagyon szép, tartalomban gazdag honlap! Isten áldja nagyszerű munkádat!
 • wiesinger eva
  2011-07-10 07:27:25
  Aldjon meg az UR a tovabbi munkadban es eletedben,szereteiteddel együtt.
 • Dr.Edelényi-Szabó Árpád
  2011-02-10 06:21:16
  Kedves Ferenc!Munkádhoz,ami különleges és szép feladat,jó egészséget kívánok.Isten kegyelmében való tevékenységedet vezesse Urunk,mindnyájunk lelki felüdülésére és épülésére.Nagyon jó munkának ígérkezik és a skypen való imádkozás megismerése és gyakorlati alkalmazása különleges feladatot kíván.Szeretettel Árpád
 • Zimányi Erzsébet
  2011-01-11 23:53:01
  Az Úr áldása legyen minden szolgálatodod kedves Feri testvérem. Hálás vagyok Istennek, hogy nyított új kapukat a régiek helyett. Áldott sáfárkodást 2011-ben is, hiszen az Úr közel!
 • Soós Borbála
  2011-01-11 19:13:31
  A tartalomhoz méltó, nagyon szép, ízléses honlap. Az igehírdetések és filmek igazán alkalmasak "a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre;" 2 Tim 3:16b Nagyon szépen köszönöm. Isten áldása legyen, további munkádon is!
 • Takács Ferenc (misszios@freestart.hu)
  2010-09-30 19:47:08
  Szeretettel köszöntöm kedves vendégkönyvíróim! Takács Ferenc

 

Hírek

 • Ige rendszeresen a Budapest Európa Tv műsorán

  Minden reggel 3/4 8-tól 8-ig Biblia olvasást és hozzáfűzött gondolatokat hallhatunk a Budapest Európa Televízió műsorában. Ezeket az esti műsor befejezéseként ismétlik meg.

  Keddenként 9 órai kezdettel Ébredés címmel személyes bizonyságtételeket láthatunk Takács Ferenc  beszélgetős műsorában, ezeket este 10 órai kezdettel ismétli a tv aznap:

  http://www.bpetv.org/bp-europa-televizio-budapest-online-tv-adas

   

   

   

 • IMAREGGELI

  Vezetésről  a hit fényében.

  A Centrál kávéházban elindult programsorozat

  korábbi alkalmai itt láthatók, hallgathatók:

  http://www.centralkavehaz.hu/imareggeli

   

   

 • Nem vagy egyedül című rádióműsor

  Minden hétfőn  20 órától 22 óráig a 107 MHz-en, vagy ide kattintva érhető el a  Nem vagy egyedül című hitbeli műsor:

  http://lakihegyradio.hu/player/player.php

   

  Élő adás, telefonszáma: 06-20-95-95-107

 • Programajánlat minden hó utolsó szombatjára Budapesten

  Szabad szombat


  25 év feletti egyedülállók számára szervezünk keresztyéni alapon előadás-sorozatot és beszélgető kört , 
  minden hónap utolsó szombatján .
  Helyszín : volt Olimpia Mozi

  (Kelenföldi Városközpont , Etele út 55. Megközelíthető a gyors 7-es autóbusszal )

  Részvételi díj : nincs (adományokat szívesen fogadunk)

   

  A teljes program 13:00-20:00 óráig tart (ebéd , közös beszélgetés és szórakoztató program )

 • Új evangéliumi oldal
 • Reformátusok a Network-ön

  Ajánlom szeretettel:

  http://reformatusokklubja.network.hu/

  Itt sok szép, építő írás, videóanyag is található, és testvéri közösség.

  Már több, mint ezer klubtag van.

 • Cseri Kálmán, Horváth Géza és más lelkészek igehirdetései

  Szeretettel ajánlom az igehallgatók, a Bibliát komolyan megérteni akarók figyelmébe a 

  pasaret/index.php?page=2011

  oldalt ahol 1996-tól készült felvételek hallgathatók-olvashatók.

 • Keresztény filmajánló

  Sok jó keresztyén témájú filmet láthatunk a

  http://keresztenyfilmek.com/

  oldalon. Különösen jó lehetőség, hogy nem kell letölteni a megnézni kívánt filmet, hanem egyenesen az internetről nézhető.

 • Nagyon jól feltöltött és építő a hitben ez az oldal:

  http://www.albaref.hu/

  Ez a Székesfehérvári Református Egyházközség honlapja, ahol a Médiaanyagok fülre kattintva választhatnak a kedves érdeklődők, hogy filmet, hanganyagot vagy éppen vetített képes előadást akarnak-e figyelemmel kísérni. Azt hiszem minden gyülekezet büszke lenne egy ilyen honlapra.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  .

   

   

   

   

   

   

  .

   

   

   

   

   

  .

Asztali nézet